Traininguri

Cum ne prezentam la interviu
Dupa ce CV-ul tau a fost selectionat pentru interviu si primesti telefonul care ar putea sa iti asigure viitorul loc de munca, urmeaza interviul de angajare, cea mai grea proba pe care trebuie sa o dea un candidat. Discutia cu angajatorul sau persoana de la resurse umane este cea mai importanta etapa din procesul de angajare, de aceea trebuie sa te asiguri ca nu vei da gres.
Acest training de o zi te ajuta sa scapi de tot acest stres dinanintea angajarii.

Cum realizam un CV
Prima impresie conteaza, primele secunde in care angajatorul priveste CV-ul sunt hotaratoare, de aceea acesta trebuie sa fie cat mai corect, sa contina informatii care sa ne caracterizeze cel mai bine si sa fie cat mai atragator pentru angajator. Pasii realizarii unui CV ca la “carte” va sunt prezentati in cadrul acestui training.

Comunicare
Prin cursul “Comunicare Eficienta” vom descifra tainele comunicarii eficiente si vom gasi modalitatile optime de relationare cu cei din jurul nostru. Ne vom dezvolta abilitatea de a asculta si de a ne face ascultati, de a spune lucrurile in asa fel incat sa nu lasam loc de ambiguitati si confuzii.
Obiectiv: Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare.
Beneficii
La finalul cursului de comunicare participantii vor putea:
• Sa interpreteze corect limbajul verbal si nonverbal al partenerilor de comunicare
• Sa comunice cu impact si cu rezultatele dorite
• Sa-si imbunatateasca relatiile personale si sociale