Echipa gastronomica

Practica te face maestru!

„A educa înseamnă a modela, a forma, a da contur. Și, cu cât acest contur devine mai pronunțat, desăvârșit, cu atât procesul de educare se îndreaptă mai mult spre realitate, spre progres.”

A. Kolping

Educația și formarea reprezintă o prioritate pentru noi. A învăța și a acționa sunt trăsăturile esențiale ale activității noastre la toate nivelurile. Formarea facilitează organizarea vieții personale într-un mod conștient și independent. Este baza unei vieți calitative și autonome. Dezvoltăm concepte, ne implicăm și acționăm conștient pentru a influența și schimba societatea în care trăim. Susținem învățământul profesional dual, organizăm cursuri de formare profesională, stagii de practică, acordăm burse. 

Echipa de gastronomie

Echipa regională Kolping Timișoara

condusă de către Chef Florin Chiss, își începe pregătirile pentru participarea la Olimpiada Culinară IKA, care va avea loc în Stuttgart, între 02-07 februarie 2024.

Selecția a avut loc timp de o lună și a cuprins mai multe etape, organizate de către Ana Maria Bolocan și Eduard Dobre la Casa Calfelor Kolping Timișoara. Prima echipă este formată din 8 tineri talentați, selectați din 24 de participanți înscriși. A mai fost selectată o a două echipă, formată din 8 participanți suporteri, care vor avea șansa să participle la același concurs.

Participanții vor fi pregătiți de către Chef Kiss Florin, medaliat cu argint la World Culinary Cup 2022, care a avut loc în Luxemburg.