Despre noi

Cine suntem?

Organizația Centrală a Familiilor Kolping din România

Mișcarea Kolping are o tradiție de peste 150 de ani în România. Ea poartă numele fondatorului ei, preotul german Adolph Kolping (1813 – 1865), care a promovat ideea de asociere a tinerilor ca răspuns la problemele generate de revoluţia industrială.

Organizația Centrală a Familiilor Kolping din România (KOR) a fost înființată la Timișoara, în anul 1994. Din 1997 până în 2015 sediul KOR a fost în Brașov, iar din ianuarie 2016 este din nou la Timișoara.

Unde ne puteți găsi?

Avem 3 centre de Formare Profesională: în Brașov, Caransebeș și Timișoara. Aceste centre au o infrastructură modernă formată din hotel și pensiune-școală, săli de curs, restaurant și bucătărie pentru exersarea deprinderilor practice.

CARANSEBEȘ

Așezată într-o o zonă liniştită, în apropierea râului Sebeş, pensiunea vă oferă o panoramă deosebită asupra Munţilor Ţarcu.

Pensiunea Kolping este locul ideal pentru pentru formare și evenimente. La noi puteți organiza seminarii, conferințe, întâlniri de lucru, simpozioane sau tabere. Vă așteptăm cu cele mai bune oferte pentru cazare și masa festivă.

BRAȘOV

Hotelul Kolping vă oferă cadrul ideal pentru formare și petrecerea timpului liber. La noi puteți organiza conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri.

Hotelul este situat la poalele muntelui Tâmpa, în centrul istoric al orașului Brașov, la 800 de metri de Biserica Neagră și 300 de metri de Bastionul Țeșătorilor.

TIMIȘOARA

Casa Calfelor Kolping Timișoara se află în Timișoara, la 2,6 km de Bastionul Theresia, și oferă cazare cu terasă, parcare privată gratuită, restaurant și bar. Acest hotel de 3 stele oferă camere cu aer condiționat și baie privată. La noi găsiți un spațiu modern și confortabil, servicii exemplare de cazare și un centru de conferințe, ideal pentru cele mai productive sesiuni de training. Vă așteptăm!